29 here I come!

Ni vet känslan man får dagen innan sin födelsedag? Ni vet, när ens man leder en in i sovrummet, stänger dörren och säger att man inte får komma ut något mer idag? Ja, den känslan. Just den har jag just nu. Julafton i all ära, men ens födelsedag är väl ändå något alldeles förbannat jäkla extra? Jag delar dagen med absolut ingen (som jag känner i alla fall…) (och hade jag gjort det hade jag snarast okänt denna person) vilket gör att jag får privilegiet att uppleva ett par grattis, ett par kramar och kanske till och med en och annan finstämd liten sång av morgonrostiga röster, endast för mig! Folk tar sig sin lilla tid att skänka mig en tanke, skicka ett litet sms eller slå en liten signal. Inte för att jag vill låta egoistisk eller så – men jag älskar det! För mig är det viktigt att alla dagar i mitt liv tänka på att alla andra ska ha det bra så när jag får lite extra omtanke så myser jag så mycket jag kan. Och det tycker jag att man ska!

Vi firade mig redan i helgen faktiskt. Trots en dyster väderprognos valde vi att köra på med grill-planerna och på morgonen visade det sig att det faktiskt skulle bli bra väder trots allt. Det kändes som ett mindre mirakel. Mamma var här och mina fina vänner kom och vi grillade, drack vin, spelade spel och åt tårta. En chocolate fudge cake från Busy Bee. Om den var god? Jovars, jag åt tre bitar. Stora. No shame. Bästa tårtan ever!

Annars tog vi det bara lugnt när mamma var här, var ute och åt massa gott till middag och sov ordentligt, mvh tröttmössa. Fattar inte varför jag är så himla trött men Sini verkar ha samma problem så jag är åtminstone inte ensam. Känns bra.

Planerna inför imorgon är ytterst oklara. Henrik säger att han har några så ska bli spännande att se vad han hittar på för oss! Annars denna vecka ska jag träna med Sini, fixa naglarna och luncha med Steph på lördag. Blir en toppenvecka!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *