Inte en positiv dag idag

ÅH JAG ÄR SÅ TRÖTT IDAG! Ändå hade vi ingen morgonprommis imorse. Men tror jag är trött för att vi var vakna sent igår. Vi var först hos Jakes föräldrar och åt middag och sen kollade vi på första semifinalen av eurovision och den slutade inte förrän 11. Så nu är jag astrött och har ingen aning om hur jag ska orka med den här dagen.

Tanken är att jag ska åka till iCenter sen efter jobbet, måste ha nya grejer till min telefon men jag vette fan om jag orkar.

Dessutom så sniglar sig den här veckan fram. Den är så jäkla långsam, det är liksom bara onsdag. Jag måste få SOVA. OCH jag har börjat få lite ont i halsen. Det är grädden på moset. Eller nej, grädden på moset är att jag har väntat på att få öppna ett bankkonto sen i januari och jag trodde att anledningen till att ingenting hände var för att den maltesiska banken var lite lagom efterbliven (vilket allt annat brukar vara här när det kommer till saker som ska hända) men så visar det sig att det är Nordea hemma i Sverige som inte har brytt sig om att besvara HSBC’s förfrågningar. I 3 månader!?!?!??!? Vad i helvete?

Nu ska det vara fixat i alla fall och jag BORDE ha ett bankkonto snart hoppas jag. Men man vet aldrig. Det är mycket som ska kommuniceras innan det så förmodligen kommer det gå åt helvete också.

Jag har gjort massa roliga saker också men jag är för trött för att vara positiv just nu. Kanske imorgon! Hejsvejs!

IMG_0608

2014-05-03 09.56.29

2014-05-04 12.18.28

2014-05-05 19.58.28

2014-05-07 08.16.47

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *