Ännu en ny vecka

Godmorgon!

Helgen har vart jättemysig. I fredags var jag ute och åt middag med pappa och familjen och på kvällen gick jag ut. Det var skoj. I lördags skulle vi åka till Golden Bay men vi gick till en strand som låg nästan precis bredvid, Riviera Bay. Det var jättefint där. Jag och Lina var lite rastlösa så vi började knalla runt lite och så kom vi till en strand som låg lite åt sidan. Vi hade gått över massa vassa stenar och såna saker så vi hade bestämt oss för att gå i från den stranden för att sen simma tillbaka till vår strand. Men när vi kom upp så vi hade utsikt över stranden så upptäckte vi att det var en nudiststrand! Jag fick lite panik, Lina är ju bara 13!!! Kanske inte alltför ung men ändå.

Så där stod vi. Vi hade två val. Gå tillbaka den långa vägen och skära oss mer i fötterna eller gå ned på stranden där ett 20-tal nakna tjocka gubbar stod. Vi valde fötterna. Vi sprang tillbaka haha!

På kvällen åkte vi in till Valletta och gick runt och kollade. Det är en sån himla fin stan. Vi hittade en jättemysig restaurang med livemusik och det var verkligen hur härligt som helst. Efter det åkte vi hem och sov hehe. Igår låg vi på klipporna nedanför The point och jag har nog fått lite färg under helgen hehehe. Äntligen! Vet inte riktigt vad veckan har att bjuda på, pappa, Maria och Lina åker hem på torsdag så ska försöka umgås så mycket jag kan med dom innan dess.

Har haft två nätter utan sömn för jag har blivit förbannad av djävulen med en hosta från helvetet. Det resulterar i att jag saknar mitt liv i Sverige ganska mycket. Men det blir bättre så fort jag får sova.

2013-07-06 20.43.09

2013-07-06 20.46.24

2013-07-07 13.11.46 2013-07-07 14.46.37

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *