AW x 2

Min kollega Emma jobbar bara 75% här och hon sitter precis bredvid mig. På torsdagar slutar hon kl 15 (alltså om 10 minuter) och varje torsdag kl 14.45 och en kvart framåt känns det som att jag också slutar kl 15 och jag blir alldeles fnittrig i kroppen!

Men jag slutar ju faktiskt inte förrän om 2 timmar och jag jobbar på fredagar så den lyckan går snabbt i kras. Men idag efter jobbet ska vi i alla fall gå och ta en after work (jag gissar favvo-Cuba). Ska bli riktigt skoj!

Imorgon efter jobbet ska jag köra och sen ska vi hem till Jakes kollega. Jake har lovat bort mina bak-konster till efterrätt och jag ska ta med mig en citronkladdkaka eller två och lite vaniljglass. Grejen är bara den att jag slutar 17, kör till 18.30 och vi ska vara hos Katia och Alfred vid 20 tror jag. Och jag ska hinna baka däremellan! Hur jag ska hinna? I don’t know, men jag är då och då begåvad med en kraft som heter super så jag tror det kommer gå alldeles utmärkt!

På söndag ska jag på mässa. Ja, ni läste rätt – mässa! Jakes mormor och morfar firar ju sin 60onde bröllopsdag och det börjar med en mässa hemma hos dem. Sen ska vi ut och äta lunch, buffé på ett hotell om jag förstått det rätt. Alltså MUMS!

2015-09-21 01.39.34
Katia ska vi hem till på fredag, och hennes man!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *