Bara några timmar kvar!

Nu är det INTE lång tid kvar tills Stephanie kommer!

Eller rättare sagt – det skulle inte varit lång tid kvar. Men det var tydligen någonting som hände med luftrummet i Stockholm så alla plan är sjukt försenade. Hon sitter tydligen på planet nu och det skulle ha gått för en timme sedan. Men hon fick information om att planet inte ska gå förrän vid 19 nu, och där sitter hon. Stackarn alltså, fyfan för att sitta fast på ett plan! Det betyder att hon förmodligen inte kommer vara hemma hos mig förrän vid typ midnatt. Så blir en sen kväll ikväll. Men huvudsaken är att hon kommer fram!

Jag måste i alla fall rusa hem efter jobbet och städa och bädda iordning hennes säng, så hon har någonstans att lägga sig när hon kommer fram. Hon lär ju vara supertrött! Och förmodligen jag också.

Det är så mycket som händer kring flyg och sådant nu. Jag tänkte precis säga att jag är glad att det är lång tid tills jag ska flyga nästa gång, men det är det ju inte. Jag ska ju till Amsterdam om 3 veckor. Men efter det är det ett tag kvar. Då ska jag inte flyga förrän i augusti. Planen var ju att jag skulle vara i Stockholm i 3 veckor först (kanske redan har ältat detta i bloggen tidigare….men då får ni läsa igen!) men jag vet inte om jag vill vara borta hemifrån så länge!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *