You came here with nothing, and you’re leaving with the same

Nu ska jag vara helt ärlig med er. Jag har haft denna låt på repeat sen jag klev upp 5.30 imorse:

Ni får den med lyrics också, bara för att texten är så jävla jävla bra! Jag kan nog helt öppet säga att det finns ingen låt som betyder så mycket för mig. Jag vet att jag har lagt upp denna tidigare, kanske till och med 3-4 gånger. Jag plockar fram den här låten när jag behöver:

  • En kick i röven
  • Positiv energi
  • “Can do”-känsla
  • Lite “What the fuck!?”

Den har inspirerat mig flera gånger och den här gången är inte annorlunda. Jag har känt mig så… inte långt ifrån värdelös de senaste dagarna och jag har spiralat ner mig i negativa tankar, vilket jag absolut inte borde göra eller förtjänar.

Nu kommer jag låta asflummig, men den var det sista jag drömde om imorse innan jag vaknade. Jag var hemma hos Linda och Claes och det var massa folk där. Helt plötsligt räcker Claes över sin telefon till mig och ber mig sätta igång min favoritlåt (om jag inte visste att det var en dröm innan så blev jag övertygad om det där och då. Ingen ber mig sätta på min favoritmusik och allra helst inte Linda!). Och jag förklarade att ingen gillar Camilla-musik, men Linda propsade på att jag skulle sätta på den ändå. Så då gjorde jag det. Och så satte jag på denna låt. Sen vaknade jag och kände att det måste ha varit ett tecken. Så det första jag gjorde när jag klivit upp var att dra igång denna låt. Och starta om den när den tog slut. Igen och igen och igen. Möjligtvis till Henriks stora förtret, men han är så snäll så det enda han sa var: det är en typisk Camilla-låt. Ja, det är det verkligen.

Jag håller i skrivande stund på att hälla i mig litervis med vätska. Jag kom på att jag kanske borde fylla på med vätska innan jag ger mig ut på intervallträning. Om en timme. Men hey, bättre sent än aldrig, eller hur? Prick 14.30 ska jag samla ihop mig själv, byta om och gå ut. Senare ska jag träffa Sini på en kaffe, det ska bli jättemysigt. Har inte träffat henne på länge! Imorgon efter jobbet har jag bestämt mig att jag bara ska hem och chilla. Tänkte försöka hitta ett stretchprogram för löpare på YouTube och verkligen försöka stretcha ut mig själv. Jag har ont överallt, speciellt i smalbenen. När jag gick till sjukgymnasten för hundra år sen sa han att det kan bero på att jag stretchar vadmusklerna så dåligt. Vilket ju absolut kan stämma, jag är verkligen inte en ambitiös stretchare.

Och för att upprepa mig själv ytterligare från gårdagen så ska jag och Henrik gå på dejt på fredag. Jag vet verkligen inte var vi ska gå, försöker tänka ut något trevligt ställe som har god mat. Det skulle vara mysigt att åka ut från de här områdena lite men bekvämlighetsfaktorn spelar faktiskt lite för stor roll i mitt liv och jag ORKAR inte åka maltesisk kommunaltrafik. Den är så fantastiskt värdelös ibland. Och de dåliga gångerna ibland överväger alla bra gånger. Men jag ska göra lite research, kanske hittar vi nåt mysigt. Jag är lite sugen på Bugibba, men är inte säker på vad som finns där borta. Tips, någon?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *