Dinner with a view

Trots att dagen igår var i princip planlös blev den tillslut helt fullproppad! Vi började med att gå i lugn och ro till escape room. Med en timme tillgodo köpte vi kaffe på vägen och strosade i sakta mak mot vår destination. Precis utanför insåg vi att det hade skett en kommunikationsmiss och en faktakollsmiss från båda parter. Medan jag var övertygad om att vi skulle köra igång kl 12 var H övertygad om 12.30. Han hade koll på klockan och jag bara följde med. När vi var utanför kikar jag på klockan och ser till min fasa att den är 12.05. Medan Henrik trodde vi var supertidiga blev jag alldeles svettig. Vi var sena! Och om det är något jag hatar att vara ör det just sen.

Väl uppe bad vi tusen gånger om ursäkt och de verkade ta det med ro. Skönt det i alla fall!

Vi körde något mysterium med konst som var komplett omöjligt för oss. Vi kom inte ut, och när spelvärden en timme senare kom in för att visa resten insåg jag att vi hade superlångt kvar. Dessutom förstod jag inte hur vi någonsin hade kunnat lösa de där gåtorna! Men andra hade junippenbarligen gjort det, för rekordet var 24 minuter. Galet!

Efter det tog vi en taxi till parlamentsbyggnaden. Jag ville egentligen bara ha en bild utifrån, då det var extremt mäktigt. Det är den andra största bygg aden i världen, efter Pentagon. Men vi kom precis i tid till en rundvisning, så vi gick på den. En och en halv timme i denna otroliga byggnad och vi hann bara se ca 5 %. Vi hörde massor om Rumäniens historia och jag kände mig så okultiverad. Men det roligaste av allt är att jag börjar få upp ett intresse för historia! Så det passade mig perfekt att lära mig mer.

Efter det åkte vi till Promenada Mall. Våra magar kurrade så vid 17 bestämde vi oss för att äta middag. Vi hittade till en restaurang vi kikat på innan vi åkte, Nor Sky Restaurant, så vi gick dit. Vinet middag på 36e våningen! Maten var okej, servisen var ganska dålig men utsikten var helt otrolig!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *