Fullbokad vecka!

Idag är en riktigt seg tisdag. Imorse ville jag inte alls gå upp. Inte när första alarmet ringde vid 4.43. Inte när andra ringde 4.45, inte när tredje ringde vid 5.30. Inte heller när det fjärde ringde vid 6.15. Jag rullade ur sängen någonstans vid 6.28, när jag kände att det enda som kan rädda mig nu är kaffe i stora lass. Och med det i tanken släpade jag mig upp till köket och satte på en kopp starkt kaffe. Det ena ledde i alla fall till det andra, och här sitter jag nu på jobbet med lite mer energi. Tre koppar kaffe innan 12.00 och jag kan stolt påstå att jag är vaken. Så det är ju bra. Ett steg i rätt riktning, så att säga.

Ikväll är det födelsedagsmiddag för Gabriel och jag har insett att jag har glömt min plånbok hemma. För att inte köra en:

Får jag vackert gå hem och hämta den efter jobbet. Och efter Towers-shopping. Det vore ju skam och skandal om jag inte kan bjuda min bästa vän på dan före dopparedan-middag liksom. Sen ska jag nog byta skor när jag ändå håller på, för jag tänkte att jag skulle promenera med honom hela vägen till Mint och sen hem. Så får jag skylla mig själv som inte gick upp när första alarmet ringde imorse. Latmask.

Igårkväll var jag på Pure och åt middag med Stephanie. Det var verkligen jättegott, jag tog en falafelwrap – mums! Och sen lyxade vi till det med en efterrätt och jag tog en walnut chocolate fudge-kaka som var helt magiskt god. Och nu var jag tvungen att googla och jag hittade ett recept på en raw-kaka som möjligtvis kan vara den. Nämligen denna. Ska definitivt testas av moi!

Imorgon ska jag ha kaffedejt med Sini på älskade Costa! Efter att jag har sprungit mina intervaller… Jag tror att upplägget imorgon är: 15 min uppvärmning, 3 min högt tempo, 3 min lågt tempo x4 och sen 15 min ned…värmning?  Eller vad tusan heter det!? Jaja, ni förstår. Kommer ha samma ordproblem veckovis, så det är bara att acceptera att det från och med nu heter nedvärmning. Sen på lördag ska jag springa 13,5 km. Känns otrevligt. Hoppas jag orkar! Ska ladda hela fredagen för detta.

Och på tal om fredag. Då ska jag bjuda min man på dejt! Var vet jag inte än, men någonstans blir det. <3 Men något senare, för på morgonen måste jag åka till Floriana och hämta ut ett utdrag från brottsregistret.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *