Fylld av spänning!

Hejsvejs. Hur mår ni? Jag mår bra, är lite trött idag men vi hade en ganska fartfull helg och jag är inte längre van vid det så är trött. Återhämtar mig inte lika bra som när jag var… 23 hahaha!

I helgen firade vi Jakes kusin Isaac som fyllde 24. I fredags var vi ute och partade lite. Vi var på Hugos Terrace, hade aldrig varit där förut och jag trodde det skulle vara lite snofsigt men jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad. Det var härligt folk och faktiskt riktigt bra musik! Det enda negativa var att det var ganska dyrt, jag köpte två glas för typ 13 euro, eller där i krokarna, och det är väldigt ovanligt att det kostar så mycket att köpa två glas vin. Så efter det höll jag mig till groggar istället, mycket billigare!

I lördags var jag oerhört trött men vi hade bestämt att vi skulle gå till banken på morgonen och sen skulle vi till Pavi med Jakes mamma. Anledningen till att vi skulle gå till banken var för att vi skulle se om vi kan få ett lån till en lägenhet. Vi funderar nämligen starkt på att köpa och vi kollar runt lite redan nu och hittar massa fint. Vi får ta ett lån, nu är bara frågan om banken accepterar mig som en maltesisk resident. Jag hoppas det, i så fall får vi betala 10% i insats, i annat fall är det mellan 20-30% i insats som vi måste betala. Det är det enda som oroar mig, för de pengarna har vi inte. Jaja, vi får se, vi håller tummarna. Vi kanske ska dit efter jobbet idag, om de har öppet på kvällen. Annars får vi gå dit på lördag igen antar jag. Men ju förr desto bättre är det alltid.

I söndags var det dags för överraskningsparty för Isaac så vi samlades på Café del Mar och han blev verkligen jätteglad! 🙂 Det var en riktigt bra helg och många sena kvällar så det är därför jag är så trött. Igår var vi och kollade på en lägenhet som ligger i San Gwann men varken jag eller Jake föll för den, inte vår typ av lägenhet. 3 sovrum men bara ett var inrett och de skulle sälja den helt möblerad så det blir inte värt det. Dessutom var den väldigt liten, kändes väldigt ihopklämd på något sätt. Kändes till och med för liten för bara mig och Jake. Då är det illa. Imorgon ska vi gå och kolla på en annan som vi båda ÄLSKAR (från vad vi sett på bilderna i alla fall). Ska bli riktigt spännande, den är verkligen jättefin och väldigt stor! 🙂

Imorse kände jag verkligen att vädret slagit om lite. Det är inte längre äckligt ute utan i skuggan var det helt okej! Känns så skönt att veta att temperaturerna håller på att gå ned lite, i alla fall liiite. 2014-08-24 23.40.58 2014-08-24 23.41.27 us

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *