Happy Campers!

Igår fick vi den sista leveransen vi har väntat på, från Bulkpowders! Och det var inte en dag för sent, mitt proteinpulver jag alltid blandar i gröten på morgonen var nästintill slut och jag hade beställt ett nytt med smak av vit choklad som jag suktande väntade på. Jag testade det imorse och det var verkligen supergott! Så nuförtiden ser min morgongröt ut såhär:

  • Vanlig havregrynsgröt
  • En skopa proteinpulver (efter samtal med Stephanie har jag kommit fram till att jag ska byta till caseinprotein och så vi ska köpa det också!)
  • En sked lingonsylt
  • En klick Diablo Chocolate Spread Swril

Det är ungefär som att äta en efterrätt till frukost. Skulle jag av någon anledning behöva gå tillbaka till naturell havregrynsgröt vet jag inte hur jag skulle hantera det. Jag tror det skulle smaka som att tugga på en planka.

I denna leverans fanns även två supersnygga shakers, lite BCAA och annat smått och gott. Och till Henriks stora förtjusning – en påse Protein Mug Cake Chocolate. Han bokstavligt talat slängde i sig middagen för att kunna värma upp en kopp kaka till efterrätt. Om han älskade den? Ja – så mycket att han sa att vid nästa leverans ska han beställa en hel kartong med bara sådana. Jag tyckte den var god men kanske lite torr. Jag är ingen kakperson riktigt, har aldrig varit. Torra saker undanbedes.

Är ni redo för ett till låttips? En gammal låt men som är en av “de där” låtarna. Häromveckan kom den på när jag stod och sminkade mig och vips så blev jag helt tårögd. Jag tycker den är fantastisk, så känslosam.

Nu blev jag nästan lite tårögd här på kontoret också! Hate when that happens, liksom.

För ett par år sen hade jag som projekt att arbeta med viralsajter. Och det var en som låg mig riktigt varmt om hjärtat och jag gick verkligen in för att skriva de här fantastiska click bait-texterna och hitta de bästa videosarna. Så jag kan LOVA er att jag har grinat tusen gånger framför min skärm. Inte minst när jag letade efter de där videosarna med soldater som återvänder hem och överraskar sin partner/familj. Ja, många tårar har runnit ner för dessa kinder under arbetstid.

Vi bestämde att vi ska till Okurama ikväll, det ska bli såå gott med sushi!

På söndag ska jag träffa en av mina nya kollegor på frukost och promenad. Hon hörde av sig till mig igår och det ska verkligen bli jättekul att lära känna henne bättre! Hon är supergullig! Nu ska vi bara försöka hitta ett bra frukostställe vi kan gå till. Men jag tror att de flesta ställen i Sliema erbjuder god frukost. Får göra lite research!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *