Hotellbesök

Och inte av den trevliga anledningen. Så imorse släpade jag mig upp ur sängen efter en yppreligt störd och oskön natts sömn för att gå ut och löpa. Allt gick bra, det regnade inte och jag sprang på i en okej takt för att vara måndagmorgon klockan 5. När jag kom hem skulle jag av någon anledning tända lampan till terrassen och samtidigt som det sa klick så slocknade varenda lampa i hela lägenheten. Panik?! Ja, mycket. Jag gick ner för att hitta någon typ av huvudströmbrytare men icke. Så jag gick ner till receptionen på hotellet rätt över gatan (som också äger vår byggnad) och rapporterar detta missöde. Han sa att kl 7 skulle de komma och fixa. Så jag knallar tillbaka.

När jag kommer hem tänder jag massa ljus och förbereder badrummet med dem så att jag i alla fall kunde se någonting när jag duschar. Jag hoppar in i duschen, sätter på duschen och… inget. Ingenting. Nada. Noll. Helt torrt är det. Inte en droppe kommer. Om jag hade panik tidigare så kan jag meddela att den bara var småpotatis mot vad jag kände nu. Jag är svettig, dyngsur och kall. Jag ska gå till jobbet om 1,5 timme och jag kan inte duscha, inte äta frukost, INTE DRICKA KAFFE! Gaahhh..

Som tur var så ringde jag till security på hotellet igen och de kunde låna mig ett rum som jag kunde duscha och fixa mig i. Så jag är lite sen idag (och blir inte mindre sen av att sitta här) men så får det vara. Jag var ju tvungen att bli ren liksom.

Idag efter jobbet ska jag träffa Sini på fika, eftersom att allt jag hade planerat igår blev inställt då vi hade översvämning i ett rum och vår terrass svämmade över andra människors balkonger för att de hade “glömt att vattentäta”. När ska detta helvete ta slut?

En rufsig bild från Polen

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *