Ja jag är kass

Nu var det länge sen jag skrev – Förlåt! Har haft mycket att göra på jobbet och sen har jag haft mamma och dom här. Dom åkte i tisdags, mamma och Lasse fortsatte på sin Europaresa och styrde sina steg mot Venedig. Tobbe åkte hem för att sen idag åka till Barcelona.

Igår kom pappa, Maria och Lina till Malta. Jättemysigt! Mötte upp dom efter jobbet och efter att vi lämnat av lite grejer hemma hos mig gick vi ut och åt och tog en drink igen.

Idag föreslog Spotify en ny låt för mig. Jag lyssnar aldrig på deras förslag, dom brukar oftast föreslå skit. Men idag gjorde jag det och jag hittade min nya favoritlåt. Den här så jävla bra!!! Har lyssnat på den sen 10 imorse (på repeat) så lär väl ha lyssnat sönder den vid dagens slut. Jag gör alltid så. Det där med lagom är bäst är historia när man pratar om mig.

Lyssna! 🙂

Clara Sagström – Lillasyster

Mamma knäppte en bild på mig där jag ser hur brun ut som helst. Vet inte vad som hände men sådär brun önskar jag att jag var!!

2013-07-03 09.17.10

Andra inlägg du kanske gillar

1 Comment

  1. Hej Camilla! Jag hittade ingen mail till dig på din blogg, skulle vilja höra med dig angående ett litet samarbete 🙂 Hör gärna av dig, ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *