Jag lever!

Hejsvejs! Jag är vid liv efter intervallerna igår. Det var jobbigt som fan, men jag klarade det! Det bästa är att jag inte behöver göra någon typ av intervall igen förrän nästa vecka. Men nästa vecka ska jag göra annorlunda, då tror jag att jag skulle köra högintensivt i 4 min och låg i 4 och göra färre set. Ska bli spännande att se hur jag orkar hela 4 min fort.

Tanken var att H och jag skulle gå och bowla på kvällen igår men jag var så himla trött så vi bestämde att vi ska göra det imorgonkväll istället, när vi båda har lite mer energi.

Idag efter jobbet ska jag åka till Betsson för att säga hej till mina nya kollegor. Jag har en mörkröd blus på mig och om jag blir ens lite svettig så syns det. Så om vi alla kunde ta en tyst minut och ge mig lite extra kraft till att inte bli helt supernervös så att jag börjar svettas så vore jag ytterst tacksam. Jag förstår givetvis att min arbetsinsats inte kommer att avgöras på huruvida jag ser ut som ett svettmonster eller inte, men man vill ju ändå ge någon typ av trevligt första intryck.
Bortsett från detta faktum så ser jag otroligt mycket fram emot att få komma dit och säga hej till mina framtida kollegor! En av dem postade en bild på några från teamet på LinkedIn och alla såg så himla glada och snälla ut.

Ikväll ska Henrik till badminton så jag ska få lite kvalitetstid, me, myself and I, och jag tänkte ta tillfället i akt och testa min nya träningsutrustning! Jag fick en pilatesboll och ett gummiband av min farmor & farfar i julklapp och jag hade verkligen önskat mig det, för att kunna träna alla muskler hemma. Att träna armar och axlar är himla svårt utan redskap, har jag upptäckt. Så ett gummiband blir toppen!

Imorgon är det alltså bowling på schemat. Jag ska inte ha denna blus på mig då, för jag kommer definitivt börja svettas av alla förluster. Henrik tror han är sämre än mig men jag har förklarat för honom att det har hänt många gånger att jag tappar klotet bakåt när jag ska försöka ta sats. Jag får alltså inte iväg bowlingklotet på banan, för det rullar bakåt mot okända mål. Vilket ju är tråkigt. För mig.

Och jag fick en himla bra idé av en kollega igår! Jag nämnde att jag funderar på att köpa en cykel för att kunna cykla fram och tillbaka till jobbet när jag byter. Och hon rekommenderade att hyra en cykel istället, av de där NextBike-ställena som är utplacerade överallt. Så jag kollade upp det och det visar sig att man kan köpa ett årskort där och att om man gör det är de första 30 minuterna gratis. Därefter kostar det 0,5 € per halvtimme. Och jag kan hämta ut cykeln i stället precis utanför där vi bor och lämna tillbaka den i Ta’ Xbiex, där jag kommer jobba. Sen kan jag bara hämta en ny cykel när jag slutat och ta den hem till mig. Jag tror absolut inte att det tar mer än 30 minuter att cykla från Swieqi till Ta’ Xbiex. Snarare 15, kanske max 20. Så idéen var SJUKT bra! Tusen tack, Ilenia, toppenidé verkligen! Så någon gång i helgen ska H och jag hyra varsin cykel och testa hur lång tid det faktiskt tar att cykla dit. Det är ganska dyrt utan en prenumeration, men en gång gör ju inget. Plus att det är kul att cykla, har inte gjort det på hur länge som helst!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *