Kvällsbloggerska

De senaste gångerna jag har bloggat har det varit från sängkammaren. Det är i sänghalmen jag finner inspiration nu för tiden, och då inte menat på det snuskiga sättet. Givetvis. Sådant håller man utanför sociala forum.

I alla fall, de senaste inläggen har postats direkt innan läggdags och jag känner att kvaliteten på publikationerna har försämrats något. Jag är liksom lite för trött för att vara, enligt vad jag tycker, extremt vitsig. Dessutom har jag inte lyssnat på några ljudböcker de senaste veckorna och jag har litegranna tappat att skriva i bokform, vilket jag faktiskt tyckte var superskoj. Helt annorlunda liksom. Men nåväl, fram tills att jag hittar en bra bloggtid så får ni leva med detta. Jag lovar och svär att jag aldrig ska vara för trött för att lyfta någons födelsedag igen. Så för allas information är det Henriks fina mammas födelsedag idag! Hipp hipp hurra!

Idag efter jobbet har vi varit på bio igen. Vi såg The Commuter. Stundtals var den en nagelbitare, men annars ingen kalasfilm. Helt okej. Och vi har inte blivit biograffanatiker, utan anledningen till att vi har hängt så mycket på bion är för att Henrik får gratisbiljetter från gymmet han tränar på. I lördags tänkte vi givetvis att det var på tiden att utnyttja denna fantastiskt generösa förmån, så vi köade länge och väl för att komma fram till biljettluckan för att få tag i våra biljettklenoder. Väl framme rapporterar kassörskan lungt och fint att vi inte kan använda vouchern på lördagar. Jahapp, tänkte vi och betalade vackert med riktiga pengar. Eller vi var ett starkt ord. Jag hade lämnat både plånbok och stolthet hemma för kvällen så Henrik fick punga ut pengar i mitt ställe. Värt att nämnas är att:

  1. Jag tog tillfället i akt att beställa in en extra nacho i lördags
  2. Jag bjöd tillbaka i form av en liten popcorn att dela på idag

Man gör vad man kan!

Jag kan stolt berätta att jag har fått börja med lite egna projekt på jobbet! Känns så kul att få komma igång! Jag har också fått godkänt att jag ska få byta laptop till en Mac så då är jag tillbaka på trygg mark. Nej, men jag känner mig så långsam med Windows nu efter att Tore fick mig att konvertera till Mac. Så det ska bli spännande!

Annars den här veckan har jag massor av planer. Imorgon ska jag träffa Sini efter jobbet, på torsdag tror jag att jag, Anna och Asta ska ha massage här hemma hos oss, på fredag är det Funky Friday på jobbet och sen är det ett arrangemang hemma hos Øystein (läs:fest) som hålls för att Anton är på ön. På lördag är det kaffedejt klockan 10.00 och på söndag ska jag springa halvmaraton. Sen efter det ska jag dö tänkte jag. Eller i alla fall chilla lite.

Jag är också på vattendrickaruppdrag. Det är tydligen ett måste att dricka omkring 2 L vatten om dagen (Sini har meddelat att hon dricker 3-4 L per dag). Vet ni hur mycket vatten jag vanligtvis dricker? Jo, omkring 1-2 G. G betyder glas och jag är nog alltså inte ens uppe i en halv liter per dag. Så imorgon ska jag bli bättre!

Bildbevis på dagens glas!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *