Mellanlandning på stenen

Igår förmiddag landade vi på Malta för att göra de sista ärendena innan Astas bröllop. Förmiddagen spenderades i Birkirkara för att hämta min upplagda klänning och eftermiddagen med att få konstanta bipolära utbrott. Kul tjej. Nej, jag hade nog en av mina absolut sämsta dagar i vuxen ålder igår. Varför? Gud vet. Det kändes som att jag hade PMS x10. När jag var klar med mina explosioner kom nästa bipolära fas – grinandet. Där låg jag och grinade som ett litet barn. Och vet ni varför? För att jag är så töntig. Jag grinade för att jag är så fånig. Jag minns att jag sa till H i början när vi träffades att jag inte fattar varför tjejer alltid måste vara så dramatiska och varför man ska göra en höna av en fjäder osv osv. Snacka om falsk marknadsföring 2.0.

I alla fall, nu har jag fått ur mig det. Skäms så mycket så kände att jag behövde dela med mig. Idag efter jobbet ska jag i alla fall gå och göra naglarna. Tänkte kanske pärlvit färg eller fransk manikyr, vi får se vad hon rekommenderar. Två av naglarna har passande nog gått av så det kommer säkert ta jättelång tid att få dem fina, men fina måste de bli. Sen är det bara att åka hem och packa. Taxin hämtar oss nog vid 05.00 imorgonbitti så då måste vi vara redo. Jag hade tänkt att spendera merparten av mina dagar på Primark, men efter att jag insett att jag redan nu är pank känner jag att, kanske nej liksom. Så jag tänkte i tillägg till packandet även spendera kvällen med att plocka fram några sevärdheter som vi ska se på. Det blir bra!

Och vet ni vad som är jätteroligt? Vi har hittat en lägenhet som vi har bestämt oss för! Jag var lite skeptisk i början men vi kunde förhandla hyran lite samt inflyttningsdatumet så då kändes det bättre. Henrik älskar den! Så 1a oktober ska vi flytta dit och jag längtar verkligen! 😀 Nu ska jag bara prata med min landlord för denna lägenheten och se om han kan vara lite flexibel med mitt kontrakt. Men han känns som en väldigt regelrätt person så jag är faktiskt inte säker på att han ens vet vad ordet flexibel betyder. Och han har ju faktiskt rätt, jag har ju kontrakt till december. Men efter att vi räknat på det kommer vi på håret ha råd med att betala dubbla hyror.

Helgen i Sverige var superbra! I fredags var vi ute med min syster och det var verkligen jätteroligt. Var superskeptisk till stället vi var på först men jag tyckte faktiskt att det var superbra. Colloseum i Globen. Mycket bra ställe. På lördagen strosade vi runt lite i stan och träffade finaste Anna och sen hade vi middag hos mor med familj. Söndagen spenderades hos bästa Linda och hennes familj. På kvällen var det bara lugnt.

Andra inlägg du kanske gillar

1 Comment

  1. Grattis ? Kan det tänkas hjälpa om du förser din hyresvärd med en ny hyresgäst from 5/12? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *