Planerar vidare

Under helgen har jag och Jake planerat vidare och kollat upp lite mer det här med New York. Och det känns som att vi faktiskt kommer att kunna åka! Jag kollade med min chef på jobbet igår och han sa att det borde gå att jag får semester och Jake väntar på svar från sin angående semester. Jag håller verkligen tummarna för att han får det! Tänk om jag faktiskt får se min absoluta drömstad i verkligheten!!!

http://youtu.be/Bzr5VtFvSyw?t=13s

Jag känner mig inte helt på topp idag. Inte igår heller. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk, jag kommer knappt upp ur sängen och känner mig superkänslig. Jake var sjuk förra veckan så det vore inte så konstigt om jag blev sjuk. Men tycker att det borde ha kommit nu i så fall.

Gabbe är i Thailand nu. Han åkte förra onsdagen med sin fina fru och de ska stanna där i en månad och sen ska de åka till Malaysia. Jag är så galet avundsjuk att jag håller på att krevera! Tänk att få ligga på vita stränder och sola! Gärna med en drink i handen också. Jag tror att de skulle vara i Bangkok första veckan och sen skulle de iväg till någon annan stad. Ja, jag är grön av avund!

Dessutom saknar jag min vän.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *