Ready?

För min semi-comeback (semi för jag vet inte om jag kommer hålla lågan uppe. Har ju gått sådär hittills…) tänkte jag att istället för att sammanfatta livet i text, vilket lätt kan bli ganska trist, sammanfattar jag det med lite bilder. Jag har ju missat att skriva om både det ena och det andra så här kommer världens mix:

Sini och jag tog en liten tripp till Skopje i april:
 

Stjärnbesök på jobbet (ja, jag var sjukt star struck)

The Grid-träning med Betsson-gänget

Myskväll med tjejerna:

Cykeldag:

Nyslingat hår

Mamma kom på besök <3

SUP Yoga

Casinokväll

Träningskväll (vi var båda lika glada – jag lovar)

Vi överlevde 15 km hinderbana!

På kvällen, samma dag som The Grid, åkte vi till Sverige och mormor och morfar på landet:

Och lillasysters student <3

Gladaste tjejen ever:

Vi skyndade oss sen hem till Malta igen och jag hann med att gå på jobbets sommarfest:

… och direkt därifrån åkte vi till Katowice, Polen (ja, det var ett par hetsiga veckor!)

(med bästa frullen)

Utomhusyoga med bästa jobbet <3

Prisutdelning med John Arne Riise

Midsommarafton med mina fina vänner:

(vi hade skitkul!)

Lite häng med Katastrofe

Sommarnaglar på plats!

Jag hann med en dagsutflykt till Gozo

Och vi hann med att få punka…

Daglig fruktbuffet på jobbet!

Systra mi kom på besök och vi tog oss till Kalanka!

Och igår var det blodmåne.

Och nu är det idag! Eller ikväll… Klockan är 21 och jag ska snart gå och sova. Imorgonbitti ska jag upp tidigt och gå ut och springa med ett gäng från jobbet. Sen ska jag ut och sola igen. Jag försöker nämligen jobba upp någon typ av solbränna här, för på fredag ska vi till Danmark. Henriks syster gifter sig på lördag och jag har köpt en pastellrosa klänning. Alla som känner mig vet att pastellrosa nog är den färgen på hela palettbrädet som passar mig minst av alla färger. Så min förhoppning är att en solkysst hud ska göra saken bättre. Efter Danmark åker vi till Sverige för att fira min älskade morfar som fyller 80. Han har önskat sig precis ingenting så vi ska köpa honom någonting. Varför bryta en vinnande tradition? Jag ska också jobba lite från Sverige, från kontoret vi har i stan. Men får tid till lite ledighet också! Håll tummen och tån för att vädret håller i sig tills jag har varit där.

Åh och vet ni vad jag också ska göra i Sverige? Jag ska bleka tänderna! Bara för att testa. Tycker verkligen att jag har gulaktiga tänder och det får vara en ettårspresent till mig på sluta-röka-dagen. Något sen, men ändå. Måste ju fira på något sätt! Och nu när rökningen inte förstör hela effekten av en tandblekning känner jag att det är en absolut strålande idé. Mammas första reaktion var “neeeej varföööör???” och jag försäkrade om att det inte är farlig. Hennes svar: “Aha jag tänkte inte på det, men det är ju så fult”. Kul, verkligen motiverande, mor. Jag ska ge dig ett extra stort leende! 😀

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *