Sjukt kul helg!

Hej på er!

Sitter och jobbar och lyssnar på musik och min tvättmaskins spinnande. Känner mig väldigt poetisk idag hehe.

I fredags var jag åkte jag hem till Johannes och Gabbe och hängde lite sen gick vi till PV ett litet tag. Jag gick hem ganska tidigt eftersom vi skulle på båtparty på lördagen.
Båtpartyt var såååå himla kul! Vi gick ombord strax innan tio och vid kvart över åkte vi iväg från hamnen. Helt sjuk dag med gassande sol, härliga människor, bra musik och alkohol. Vi var tillbaka i hamnen vid Sliema vid 17 igen och då kändes det som om vi inte vart borta i mer än en halvtimma. Helt klart en grej jag kommer göra igen! Tanken var att vi skulle gå ut på kvällen men vi var alla helt trasiga så vi var bara hemma istället haha.

Igår var jag och Johannes och badade. Vi åkte till Riviera bay och solade och badade lite. När vi väl vart hungriga var vi inte sugna på att sitta vid alla språkresesnorungar så vi åkte till Paradise bay och käkade vår lunch på restaurangen där och jag åt världens godaste pasta! Mmm. Kvällen var väldigt lugn, jag somnade vid halv 10 och vaknade tidigt imorse så började jobba 8 istället för vid 9 så slutar 4 idag. Då ska jag gå och handla, det är helt tomt här hemma, har knappt någon mat, inget schampo och balsam, ingenting! Så tänkte handla och sen kanske gå och ta ett kvällsdopp eller något, vi får se. Skulle vara skönt.

Nåväl nu är det back to business igen! Hörs! Puss

(Nu är det bara 3 veckor kvar tills Jossan kommer!)

Saknar min knäppa vän!
Saknar min knäppa vän!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *