Slapparsöndag

Resan hem igår gick väldigt bra. Vi fick skjuts till flygplatsen av hotellet vi bodde på (superbra hotell verkligen, kan varmt rekommendera!) och väl där gick hela incheckningen smidigt. Jag köpte en ny parfym av min favoritparfym och Henrik fick med sig en likör hem. Vi som nästan aldrig dricker! Men den är faktiskt jättegod, jag smakade den på nyårsafton och den smakar godis!

Så fort vi landade på Malta slog sjukdomen till. Och inte på mig, som jag först hade trott att den skulle göra, men på stackars Henrik. Igen! Hans kropp fullkomligt stängde ner och han fick superhög feber, hosta och ont i halsen. Så efter att vi varit och fyllt upp kylskåpet med ett besök på Towers och efter middagen gick han och la sig. Jag gjorde i ordning en kopp med vatten, ingefära, honung och citron som han drack, för att kanske kunna dämpa hostan lite och jag tror att det hjälpte lite! Jag själv var inte trött när H gick och la sig så jag gjorde iorgning en kopp med hälsa till mig själv också och satte mig för att fortsätta på mitt pussel. I tre timmar satt jag där, tiden bara flög iväg! Till slut var min högerhand så kall att jag inte kunde känna fingrarna längre och då bestämde jag mig för att gå och lägga mig.

Idag hade jag planer på att göra både det ena och det andra men jag har faktiskt bara suttit i soffan hela dagen. Med undantag från när jag försökte göra ett kokosbröd. Bildbevis finns inte, för det var det absolut sämsta försök till bak av något slag jag någonsin gjort. Men ett försök i alla fall! När Henrik till slut orkade ta sig ut sängen fortsatte vi en dokumentär vi startade här om dagen. Sen har vi bara fortsatt att kolla på dokumentär efter dokumentär. En om konspirationsteorier, en om sömn och en om Nordkorea. Och nu en om en hemlig stad i Ryssland. Så detta betyder att jag har haft en hel vecka ledigt från löpning. Osmart tajming, eftersom att halvmaran är om två veckor. Men får göra så gott jag kan, helt enkelt!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb! Jag fick ett mail om att jag skulle vara där vid 9-tiden och jag tänkte testa att hyra cykel. Tänkte försöka cykla iväg vid 8, just in case att jag inte lyckas få igång cykel-hyrandet. Och skulle jag vara lite tidig kan jag alltid ta en kaffe!

Det är tre dagars introduktion och jag tror att det är med många andra nyanställda på företaget. Annica skickade ut ett välkomstmail till mina nya kollegor i fredags eftermiddag och jag blir bara mer och mer övertygad om att det är ett riktigt bra gäng. Längtar så mycket till att få börja! Ska lägga mig tidigt idag så att jag är utvilad när klockan ringer imorgonbitti. För då ska jag bannemig ut på en löptur. En kortare och lugnare en, för jag känner mig fortfarande inte helt hundra, men bättre än inget!

Nu ska jag fortsätta kolla på dokumentären om Stad 40. Önska mig lycka till imorgon! 😄

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *