Solnedgång

Igår fick jag ett ryck. Jag ville VERKLIGEN åka och kolla på solnedgången någonstans. Och vem annars vill jag njuta av detta stund med än Helen? Ingen, givetvis. Så jag messade henne och frågade om hon ville följa med. Och det ville hon! Så efter att vi båda slängt i oss lite mat åkte jag och plockade upp henne och så åkte vi till Golden Bay. SÅ MYSIGT! Tog massvis med bilder och några ser ni ovan. 🙂

Detta betydde att jag höll mig långt ifrån löpning igår. Jag tyckte det var för det bästa att låta benen vila lite mer eftersom att jag ska ut och springa 10 km idag. Om jag orkar så har jag bara 5.5 km kvar, vilka jag tänker att jag prickar av på lördag.

Här om dagen blev jag tillfrågad om jag ville hålla i vår fredagsfikaaktivitet och det tackade jag ja till. Involverade genast min partner in crime Asia och vi bestämde oss för att Pictionary ska bli vår aktivitet. Så det håller vi på att planera nu. Jag är hellre med och planerar Pictionary än att rita. Är så förbannat dålig på att rita och hålla på och försöka visa saker. Folk fattar inte vad jag gör. Förmodligen för att jag är så dålig. I detta unika fall är det fel på mig och inte andra. För vanligtvis är det såklart fel på alla andra och inte mig. Men Pictionary – det är uteslutande jag.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *