Stendöd x2

Igår var jag stendöd. När jag kom hem från jobbet la jag mig på soffan och så låg jag där. Kom ingenstans. När klockan slog 20.30 kände jag att jag gav upp måndagen så jag gick och gjorde mig i ordning för sängen och gick och la mig. Jag sov innan 21.00.

Bittert är det att erkänna att läget är på ungefär samma nivå idag. Hade det inte varit för att jag kommit hem kl 20.00 hade jag sovit kl 20.00. Men alla vägar leder till sängen, eller hur?  😀

För att rapportera om min solbränna (för den är så omåttligt viktigt) så kan jag meddela att den inte är on fleek. Tappra kamper till trots måste jag erkänna mig själv besegrad. Så jag får åka till Norden och blekt smälta in bland befolkningen… Eller för att vara ärlig, de har nog en bättre bränna än mig, med tanke på deras fantastiska väder. Men jag gjorde mitt bästa, så halva söndagen spenderades vid vattnet. Vi hittade en toppenplats precis innan Balluta där vi var helt ensamma och det var riktigt najs.

Igår var jag ute och sprang på morgonen och på kvällen så.. ja, så sov jag. Som en döding. Det var så skönt. Idag var jag också ute och sprang på morgonen men jag var som en zombie. Tack och lov hade jag Sonia som sällis idag så jag tog mig runt. Tanken var att jag skulle ut och springa imorgon och torsdag också, men jag orkar verkligen inte imorgon. MAN MÅSTE VÄL FÅ SOVA OCKSÅ?! Ja ursäkta, är lite trött haha. Efter jobbet idag var jag och fixade naglarna så de är redo för danskt böllop på lördag.

Imorgon ska jag träna efter jobbet och på torsdag ska jag träffa Veronica och Sini på en middag innan jag går hem och packar. Och på fredag far vi till DK och veckan efter vidare till Sverige. Det blir toppen!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *