Stormperiod

Jag älskar hösten, och detta år älskar hösten mig tillbaka. Den senaste veckan har det regnat i princip konstant och åskat och blixtrat. Så jag har tänt mängder av ljus och njutit – som sig bör.

Sååå vad har hänt sen i juli? Bra fråga, många svar.

Vi var i Danmark på bröllop. Vi var i Sverige på födelsedagskalas. Vi packade ner vårt hem och flyttade över vårt liv till en annan lägenhet. På grund av omständigeter – inte till vår nya lägenhet. För den var inte färdig. Efter tusen resor fram och tillbaka som jag inte orkar gå in på så kunde vi flytta in och nu, fyra veckor senare, känns det äntligen lite mer som hemma. Men vet ni – jag hatar soffan. Det är en liten tvåsitssoffa som dessutom är en bäddsoffa och som DESSUTOM är stenhård. Vi hade en tanke på att köpa en ny men det är en sån investering på en lägenhet som vi har ettårskontrakt på. Tänk om vi inte vill bo kvar, då har vi en extra soffa som vi inte behöver.

Min pappa kom på besök med hans tjej i torsdags och åkte hem igår, det var mysigt. De fick se en massor (i regnet) och vi åt god mat och så, det var trevligt. I slutet av oktober kommer min mor ner i fem dagar också. Det är så mysigt att få besök på hösten! Och ska bli kul att visa henne vår nya lägenhet också. Hoppas det är fint väder och att vi fått våra utemöbler så vi kan grilla.

Idag ska jag försöka ta mig ut och springa en sväng (låt oss alla hålla tummen och tån för ett uppehåll). I efteremiddag ska jag träffa Stephanie på en fika hemma hos en svensk tjej här på Malta och efter det ska jag förhoppningsvis möta upp Sini.

På jobbet är det fullt upp och nästa vecka blir inte lugnare. Jag håller på att lära mig nya processer för det är en tjej som ska sluta och jag ska ta över onboarding bland annat. Det ska bli superkul!

 

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *