Storytelling

Hösten har verkligen gjort sitt intåg här på Malta och jag avgudar svalare väder och regnstänk. Än så länge. Det värsta med att hösten redan har kommit är att det är så förbannat långt till våren. Förhoppningsvis kommer några fina dagar och FÖRHOPPNINGSVIS kommer en av dem redan nästa lördag. Då har jag nämligen bjudit in några vänner till födelsedagskalas/inflyttningskalas/BBQ och det vore ju oemotståndligt tråkigt om det skulle regna. Då kan man ju inte ha grillkalas och då måste jag ställa in alltsammans.

Men nu ska vi försöka tänka positivt! Än så länge säger väderleksrapporten… att det ska vara sol faktiskt (iPhones dock, hur trovärdig?)! Vi har i alla fall köpt en grill och till och med lite utemöbler, samtliga förmodligen förstörda av allt regn och all blåst, men det ska ändå bli toppen att se dem bli använda för sitt riktiga syfte (annat än att bara fylla ut terassen).

Justee, och i lördags deltog jag i The Grid Sprint också! SJUKT KUL!

Men nu ska jag berätta en sak:

För någon månad sen scrollade jag omkring på Instagram i vanlig ordning, och bland alla memes och receptvideos dyker en annan video plötsligt upp. En video med en jättevacker tjej med jättevacker, perfekt, len, slät, enfärgad hy upp. WOW tänker jag, som vanligtvis inte brukar fastna för sådana reklamvideos. Men WOW. Hennes hy är så långt ifrån min flammiga, buckliga, pormaskiga problemhy och jag vill bara göra vad hon gör för att få en så vacker hy. Tur för mig så presenterar tjejen i fråga sitt mirakelmedel – ett Vitamin C Serum som är guds gåva till människan. “PAH, glöm det, det där är bara fejk, snicksnack, osant osv.” tänkte jag – INTE. Jag klickade mig in på sidan och beställde serumet och slängde in en Black Mask som man drar av på köpet.

Ett par minuter efter beställningen gjorts och bekräftats vaknar jag upp ur mitt Instagramkoma och undrar vad i hela världen jag hade gjort. Gått på en Instareklam?! I mina ögon är det ungefär som att gå på följande meddelande:

Men nu hade jag lagt beställningen i alla fall och det var bara att bita i det sura äpplet.

I måndags fick jag hem det. Ett litet plastpaket med två kartonger i, so oglammigt inslaget att jag fick en liten knut i magen. Jag öppnar i alla fall och trots allt är jag lite spänd på att se vad det är för skräp jag köpt så jag börjar läsa instruktionerna:

Så jag är enig med mig själv om att det finns två alternativ:

  1. Min hud fräts bort och jag kommer passa in på fredagens Halloweeenfest helt au naturel
  2. Det händer ingenting. Jag har i princip fått hel en flaska vatten med doftessens i

Nåväl, jag har faktiskt testat serumet i två kvällar i rad nu och förutom att min hud har börjat knorra lite extra (surprise!) så har huden i alla fall inte frätts bort. Ska testa ansiktsmasken i helgen med förhoppning om felfri hy på köpet.

Önska mig lycka till!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *