Trött fredag

Idag hade jag trevliga planer efter jobbet. Jag hade nämligen blivit medbjuden på drinkar med några från customer service. Men på grund av extremt minimal sömn natten innan så är energin lika med noll så jag var tvungen att ställa in. Kände mig så tråkig, såg fram emot att lära känna lite nya människor!

Detta till trots så blev kvällen hur mysig som helst. Helen och jag pratade om att vi kanske kunde gå ut och ta en drink bara vi två men vi bestämde oss sen för att vi var för trötta/ofixade/osugna, så hon föreslog att hon kunde komma till mig och dricka vin och äta mat. Sagt och gjort, hon kom hit, jag skruvade upp en flaska rosé (för korka upp var liksom inte ett alternativ även fast det låter mer… stiligt) och vi beställde mat från The Oven. Sen bara satt vi och chillade. Pratade. Svepte omkring på hennes Tinder. Och jag fick lite svepsug, för hur kul är det inte att ha möjlighet att brutalt döma folk på deras utseende? Sjukt kul, skulle jag säga. Men sen när man gjort det en sväng är det inte kul längre och så tar jag bara bort min profil igen. Jag är absolut inte intresserad av att lära känna någon online. Jag önskar jag vore det, men jag är inte det. Så min Prince Charming får komma ridandes från en äkta verklighet istället för en virituell en.

Imorse innan jobbet hade jag en tid bokad för att fixa naglarna. Känns som en vansinnig lyx att kunna gå till en salong och bli omhändertagen på riktigt. Så trots dålig sömn under natten så tog jag mig upp i tid, var på salongen i tid och hann till och med till kontoret i tid för mitt möte. Färgen blev klar och lysande, riktigt vårig. Om jag är nöjd? OM jag är nöjd!

Nu råkar jag ju bara ha ganska fula naglar generellt efter den här coronatiden men låt oss fokusera på färg och inte form.

Imorgonbitti ska jag ut och springa med Sonia. Det är de sista 5.2 km som jag behöver för att blir klar med den här COVID-utmaningen. Sen ska jag vila mina ben. Jag har sån brutal träningsvärk i ljumskarna och i vaderna nu så jag känner att kroppen är i chock. Visst brukar jag gå ut och springa ett par gånger i veckan, men inte så här mycket. Sen tänkte jag åka till stranden på dagen, kanske någonstans på södra sidan, och på kvällen ska jag gå på en visning. På söndag ska jag på promenad och lunch med Beatrice och på eftermiddagen ska jag på promenad med Sonia och Helen. Promenad promenad promenad. Kul kul kul.

Hej hej hej.

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *