ZzzZZzovande helg!

Jag har haft världens skönaste helg! I fredags gick vi och tog en drink med några kollegor och på vägen hem gick jag och beställde pizza med hemkörning. Så den kom strax innan Henrik kom och hela kvällen spenderades i soffan, ätandes och gluttandes på film. På lördagen gick vi inte upp ur sängen förrän vid typ 14.30 och med undantag för några uppvaknanden sov vi hela vägen dit. Och jag kände hur oerhört välbehövt det var! Så många nätter med för lite sömn har resulterat i att jag är kroniskt trött. Men tänk vad 14 timmars sömn kan göra! Kände mig som en helt ny människa när på söndagen, som också halvt spenderades i sängen. Städade i söndags, gick ut på prommis och bara tog det lugnt.

Okej detta stycke ovanför är läskigt osammanhängande. Jag har inte riktigt anpassat mig till sommartid så när klockan ringer 4.20 på morgonen säger min kropp att klockan är 3.20. SOM jag längtar tills kroppen förstår att man kan gå och lägga sig tidigare om man är trött, så man kan kliva upp på morgonen utan att avlida. Men när man väl kommit ut så är man ute. #ZombieMode, men ute är man! Och då är det ju bara att masa sig runt.

Annars är denna och nästa vecka helt fullsmockade med planer. Har försökt trycka in så mycket jag bara kan innan jag åker till Stockholm nästa vecka. Så har massvis av roliga saker att se fram emot!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *