2 dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar tills jag ska åka hem igen. Det är fredag och solen strålar envist mot mig här utanför fönstret. Vädret är fortfarande löjligt bra och det har det varit precis hela min vistelse (peppar peppar). På söndag är det dags för mig att åka tillbaka hem till Malta och det är med blandade känslor jag säger hej då till Sverige. Jag längtar tillbaka till min älskade, söta, knäppa Jake så mycket att det gör ont i hjärtat men jag skulle ljuga om jag säger att Sverige inte är vackert.

Årstider, familj och vänner, och nu Annas lilla bebis! Jag vet ju att han kommer alltid att finnas här men jag kommer missa allt. Och nej haha, det är inte min bebis men han är helt fantastisk. Jag fick komma förbi en liten sväng igår och se honom, vilket mirakel. Jag tror inte på mirakel, jäkla religiöst dravel, men det var faktiskt 4026 gram (förmodligen mer nu) mirakel som låg där i soffan i sin lilla säng och sov. Så häftigt om man tänker på det, om man verkligen tänker på det. Hela grejen liksom. Från början till slutprodukt “”.

Jake rapporterade att det på söndag kommer att vara 32 grader, med real feel 38 grader. Det är löjligt varmt, det är ju snart oktober. Men det ger mig väl en chans att bättra på brännan antar jag.

Jaa hörrni. Känner mig redan ledsen över att jag ska åka härifrån, det känns som att jag inte hann göra allt. Fanns så många fler att träffa, så många mer platser att besöka, så mycket jag inte hann göra. Jag hann inte gå på öppningen av Victorias secret-butiken. Jag hann inte åka ut till min mormor och morfar. Det finns vänner jag inte har hunnit träffa, vissa som jag inte ens har träffat sen efter jag flyttade till Malta. Det är saker jag vill köpa som inte går. Har en liten låg period just nu.

Men ikväll ska jag hem till Linda och Claes igen och Emanuel kommer också. Så då får jag träffa dom lite till i alla fall. Nu ska jag fortsätta jobba. Ville bara kika in och säga hej och så! Snart ses vi på solön Malta igen!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *