Dreams

2013-10-08 08.19.43

Igår skulle jag vara duktig. Jag ställde klockan på 5.45 för att jag skulle gå ut och gå. Det gick över all förväntan att kliva upp, mamma ringde mig och dubbelkollade så att jag var vaken vilket såklart hjälpte jättemycket. Jag släpar mig upp och drar på mig träningskläderna. Snörar på mig skorna och drar igång musik i öronen. Nu kör vi! Ska bara dricka lite vatten först. Öppnar kylen och tittar samtidigt ut. Det SPÖREGNAR!

Helvetes jävla skit också! Vad gör jag nu? Går och lägger mig igen? Nej, det tänker jag inte göra, det vore ju lika med nederlag. Så jag tände lite ljus och gjorde frukost. Kollade på film och mös hela morgonen istället. Jag vart ju inte direkt smalare av det men det skiter jag fullständigt i.

Dagen knatade på bra och efter jobbet kom Jake förbi en sväng. När vi sitter ute och röker i godan ro hör vi ett pipande. Jag tänkte att det måste vara katterna som sitter utanför fönstret och piper. Men när jag går runt i lägenheten hör jag att det kommer från toaletten. Inifrån toaletten. Tror ni att det kan vara ett pip av dödsångest från min kära vän jätteråttan? För i måndags kväll hällde vi i något gift som ska mörda allt i sin väg…

Jake skulle i vilket fall som helst åka iväg efter ett tag och äta en jättegris med sina vänner så då städade jag och sen gick jag och la mig. Kände mig inte helt hundra i kroppen. Somnar och vaknar, somnar och vaknar. Vaknar med ont i halsen. Gör ont när jag sväljer, har ont när jag hostar. Ja på ett ungefär hela tiden.

Nåväl, efter grisgrejen kom Jake tillbaka till mig!! 🙂 Men jag kunde ändå inte sova så jag har vart vaken till och från hela natten. Imorse vaknar jag med ännu mer ont i halsen men nu känns det bättre. Går på hostmedicin, halstabletter och hoppet. Håll tummarna för förbättring!

Förresten, nu har jag dragit igång med en sån där “inte äta massa sötsaker”-grej igen. Förvånade? Inte jag heller. Men ska försöka den här gången. Igen. Haha!

Ha en fin dag! 🙂

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *