Distaaaaans

Och med detta vill jag bara ha sagt – fan vad jag är BRA! Och bästa Sini som följde med hela vägen och blev inte ens trött. Hon är superwoman.

Det är inte jag, men nära nog! Jag klarade alltså av att springa 20 km igår. Vi tog en liten vattenpaus vid Splash and Fun i ett par minuter för jag kände att jag höll på att skrumpna av utebliven vätska men sen fortsatte vi tillbaka till Spinola. Jag måste medge att jag känner mig som en lyckad människa!

Idag känner jag mig mindre hel dock. Mina ben är inte riktigt med i leken men jag tänker att en liten promenad till kontoret nog kan lösa detta.

Jag har fortfarande 15.2 km kvar av utmaningen så jag tänker såhär: Idag 3 små kilometer (borde inte ta mer än 15-20 minuter och om jag gör det på 20 så kanske jag inte ens blir svettig), imorgon 10 km (Sini har lovat att vara med mig) och sen på typ… lördag så tar jag de sista 2.5 km. Eller nåt. Eller så vilar jag idag och kör 5.5 små km på lördag. Kanske är bättre för benen, hehe.

Igår kom jag inte hem förrän närmare 22 på kvällen. Jag tänkte att jag kommer ju aldrig kunna somna. Sena kvällsaktiviteter brukar alltid resultera i överskott av energi och därmed svårt att somna. Så jag tog min tid, duschade och tvättade håret osv osv. Men 30 minuter senare orkade kroppen inte mer så jag la mig i sängen och började scrolla lite på telefonen tills jag bara helt sonika somnade. Sådär ja.

Jaha, annars då? Något kul som hänt utanför mitt konstanta tjat om löpning? Nja, inte direkt. Har inte bestämt mig om lägenhet än. Jag har frågat min nuvarande landlord om planen faktiskt är att sälja lägenheten jag bor i fortfarande men jag har inte fått svar än. Givetvis. Vilken överraskning. Vill bara veta att jag har allt på det klara innan jag gör något. För faktum är att jag älskar älskar älskar den här lägenheten och jag skulle vilja bo här tills dagen jag dör. Typ.

Förövrigt under veckan har jag nog ingenting inbokat. FÖRUTOM ALLA MINA LÖPRUNDOR. Var tvungen att få in det igen, bara för att. Beatrice och jag försöker få ihop ett möte under helgen, men annars är det bara LÖPNINGEN SOM ÄR PÅ TAPETEN.

Okej, ska sluta nu. Hejdå!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *