Bästa middagen ever

Idag, mina kära vänner. Idag har jag njutit av att äta min absoluta favoritmiddag någonsin. Vill ni veta vad det är? Om inte, så borde ni sluta läsa nu, för givetvis kommer jag att skriva det. Jo, min absoluta favoritmiddag är kyckling i ugn med sötpotatis-, palsternacks- och morotspommes. På något vis lyckas jag få till den absolut bästa kryddningen på pommesen så de smakar som himlen. Himlen med ett stänk av vitlök. Så när jag var proppmätt kände jag att det trots allt var läge att klämma i mig lite mer pommes ändå. Så nu är jag PROPPmätt! Helt klart värt det.

Idag hade de kanelbullar på jobbet. Jättestora och jättefina sådana som doftade helt ljuvligt. Och vet ni vad jag gjorde när jag såg dem? Absolut ingenting. Så himla tråkig jag är. Jag hade ju storslagna planer på att avnjuta en nästa gång jag såg en, jag trodde bara inte att det skulle vara idag. Men jag fick ett insidertips om att omkring 10-tiden på morgonen blir dessa underverk bakade (ja, det är hembakta kanelbullar) så jag ska se till att vara där nere någon gång omkring denna magiska tid för att få en varm bulle. Det kommer garanterat bli den bästa dagen i mitt liv. Och fram tills dess ska jag aldrig mer tillägna en hel paragraf åt en kanelbulle.

Imorse tog jag mig ut på löprundan jag hade lovat mig själv. Denna vecka har jag planerat att mjukstarta lite och från och med nästa vecka ska jag börja lägga upp någon typ av plan. Sommaren är på G och jag planerar att vara redo!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *