Bildbomb

Efter X antal dagar med total bildtorka har jag nu lyckats samla på mig HUR många bilder som jag måste dela med mig av. Helgen har varit superbra! I fredags åt vi midsommarmiddag som mamma och Lasse och det var såå gott! Kändes som svensk sommar och jag fick sån himla längtan hem efter att ha ätit maten och kollat igenom Instagram och Facebook på alla fina midsommarfirare. Så nu ser jag fram emot vårt besök i augusti!

I lördags åkte vi till Gozo. Fast efter att jag hade varit ute och sprungit (och slagit rekord, måste få skryta!). Så vid typ 9.30 satte vi av mot färjan och när vi var på plats åkte vi runt och kollade överallt och åt god mat. Vi bodde på ett jättemysigt vandrarhem och fick jättegod frukost dagen efter. På söndagen åkte vi runt lite mer och när vi väl var tillbaka på Malta körde vi förbi Homemate och Greens innan Henrik och jag blev avsläppta hemma. Vi hade lovat att göra lasagne och kanalsnegle till våra gäster och de blev verkligen nöjda med resultatet! Och det blev vi också, herregud vad gott det var!

Igår på vägen hem försökte jag lära mig lite danska. Och jag förstår att jag har svåra problem. Jag kan inte vrida på min tunga som sig bör för att uttala vissa ord. Exempel: hud. Det går inte. Det G Å R bara inte. Det enklaste ordet i världen, men de där helvetesbokstäverna U och D är helt omöjliga. Så jag gav och och sen åkte vi och åt sushi (mums!). Sen tog vi en promenad längst med Spinola och Portomaso. Himla fint!

Idag är det Isle of MTV på schemat. Vi ska hem först och slänga av oss våra grejer och jag vill byta om, sen åker vi in mot Valletta för att möta upp Sini och förhoppningsvis ser vi några av våra kollegor där också. Ska bli SKITKUL, The Chainsmokers kommer bland annat och jag ser verkligen fram emot att se dem, bland många andra! Woop woop!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *