Fredag!

Det är FREDAG! Wii! Jag sitter i köket och kollar på när Henrik lagar mat. Jag försökte komma med ett konstruktivt “men ska du inte sätta på vattnet??”, varpå han lyfte handen och förkunnade att idag är det han som lagar mat. Så då tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg här!

På matschemat står någon pasta med lax och übermarinerade räkor. Det luktar SÅ gott, jag tror att det kommer att bli toppen.

Jag har precis avklarat min tredje vecka på Betsson idag och det känns redan som om att jag har varit där i flera månader! Absolut inte för att jag kan allt redan, det är verkligen långt ifrån, men jag har fått ett så fint välkomnande och jag gör så mycket hela tiden! Igår visade min Fitbit på att jag hade samlat 250 steg nästan varje timme under hela dagen, med undantag för två timmar. Det betyder att jag varit out and about hela dagen. Och det händer verkligen saker där precis HELA tiden! Det är så himla kul!

Den här veckan har varit lugn. Jag har inte varit ute och sprungit en enda gång. Först för att jag hade sån otrolig träningsvärk i mina ben och sen för att när den började gå över började jag känna smärta i vänsterfoten. Exakt samma smärta jag kände i högerfoten för ett par månader sen, vilken jag självdiagnostiserade som stressfraktur. Så nu håller jag mig lugn tills det gått över, sen är jag på topp igen! Tänkte börja köra lite hemmastyrketräning tills att jag kan gå ut och springa igen. Det har jag egentligen kunnat gjort hela veckan men jag har faktiskt bara struntat i det. Har inte orkat helt enkelt! Men imorgon tänkte jag göra ett magpass, det blir bra.

I tisdags hade jag en massör här hemma hos mig och Anna kom också då, så vi fick båda en hel timmes helkroppsmassage. Extremt välbehövligt måste jag säga, speciellt som han fokuserade mycket på benen. Igår var jag i Tigne med Sini och kollade lite i butiker. Och vi avslutade turen med varsin Jar. Det var första gången vi hade en men jag kan signera med mitt liv i pant på att det inte blir sista gången. FAN så gott det var!

Imorgon kväll är det en Alter Ego-fest hos två kollegor till mig. Det ska verkligen bli kul och Sini är så pepp att jag knappt har kunnat tänka på något annat sen igår! Jag ska vara mitt hiphop-alter ego och jag har en känsla av att det kan komma att ta mig ca hela dagen att få upp mitt hår i två såna där trendiga flätor som tydligen är obligatoriskt för en hiphopare. Det ska bli askul verkligen! Sen ska vi ut! Känns som det var evigheter sen jag var ute med Sini så jag längtar verkligen!

Söndag är bara en tvärlugn dag. Kanske är jag bakis, kanske inte. Men en sak jag är är garanterat ångestfylld. Det är mitt standardläge efter samtliga kvällar som involverat alkohol den senaste tiden. Faktum är att det ibland kommer efter att jag varit i sociala sammanhang även utan att vara alkoholpåverkad. Är inte det lite märkligt? Social ångest, är det en grej?

I alla fall! Nu är det 50 sekunder kvar tills vi ska äta och det luktar så gott att jag håller på att svimma. Så jag ska förbereda mig inför vad som komma skall.

Ha en fin helg! <3

Andra inlägg du kanske gillar

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *