Godmorgon

Sverige

Igår var jag och tittade på en lägenhet på gränsen mellan Sliema/St Julian’s. Jag har jättesvårt att bestämma mig hur jag ska göra.. Velar fram och tillbaka. Den var inte jättefräsch och den skulle verkligen behöva rustas upp en del. Sen låg den en trappa ner så på källarplanet vilket innebär att det blir extra fuktigt där inne under de fuktiga dagarna, inte minst under vintern.. Å andra sidan är det jäkligt svårt att hitta lägenhet säger alla mäklare jag har pratat med. Den hade ett stort sovrum med dubbelsäng och garderober och sen hade den också en ganska stor uteplats. Med kvällssol då så ingen sol under dagen. Ååååh jag vet inte hur jag ska göra..

Anyways sen var vi och kollade på kontoret på kvällen igår och det var jättefint! Där kommer vi nog trivas hur bra som helst. Det ligger i Sliema (vilket också var positivt med lägenheten eftersom att man lätt skulle kunna gå på kanske en 20a).

Jaja nu ska jag jobba.. Imorgon är det tydligen en röd dag här på Malta och då får man vara ledig så i helgen har jag långhelg!!

Jag avslutar med att säga: GRATTIS Sverige på Nationaldagen!

Sverige

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *