Hellu

Godmorgon!

Har haft en jättekul helg. I fredags gick jag som sagt ut och käkade middag med Gabbe och sen gick vi till Bacco och drack några drinkar. Efter ett tag gick vi en sväng till Nordic och sen åkte vi hem. På lördag morgon skulle Jake till läkaren så han åkte en sväng men kom tillbaka ganska fort för läkaren var sjuk. Så han och jag åkte till en asiatisk affär i Gzira eller Msida eller vart den nu låg och köpte panengcurry. Tanken var att vi skulle göra thaimat på lördagkvällen men så blev det inte för vi orkade inte helt enkelt. Däremot byggde vi ett slott av madrasser, filtar, täcken och kuddar, som när man var liten. Fyllde jag 24 eller 4??

På natten sov vi i vårt slott i alla fall och på söndagmorgonen skulle Jake iväg igen, men den här gången till sitt jobb och spela fotboll och gå någonstans för cancer. När han kom tillbaka igen åkte vi till The point och kollade lite i affärer. Hittade massa snyggt men ingenting perfekt som jag skulle kunna döda för. Så vi åkte hem igen, Jake kollade på fotboll och jag hade ett låångt samtal med Malin! Saknar henne så mycket, längtar tills vi ses!

Ikväll ska jag nog träffa Gabbe en sväng. Hans föräldrar kommer ikväll och när dom har åkt åker han och Margarita till Barcelona. Så vill hinna träffa honom innan! 🙂

2013-11-09 13.10.42 2013-11-09 19.09.15

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *