Host host!!

Jag var såå glad igår! Hela dagen var jag helt pirrig och bubblig, hade såna vårkänslor! Denna dag började på samma sätt, men nu har tröttheten från nattens uteblivna sömn, och jag har helt tappat hopp om livet. Helt sjukt att trötthet kan skapa sådan… ja, trötthet, haha!

Det var supersvårt att somna igår, jag låg och småhostade hela tiden. Jag vägrade ändå ta hostmedicin, trivs inte alls med att få i mig massa grejer. Men när jag vaknade vid halv 3 med hostattacker från helvetet kände jag att nu är det inte läge att vara stolt. Så jag släpade mig upp och tog en slurk. Kan bittert meddela att det inte hjälpte alls. Så jag försökte med allt, drack vatten, försökte sova i sittande ställning. Inget hjälpte. Så jag satte på en ljudbok, i med hörlurar och sen somnade jag en sväng till. Väldigt omotiverande att hålla på och hosta hela nätterna i ända. Kunde bara det försvinna vore det ju helt fantastiskt! Har hellre en vattenkran i näsan än hosta. Mycket hellre! Men man kan ju faktiskt inte välja (nehe!?) så det är bara att vackert vänta ut.

Jag känner mig som en riktig fläskfia. Har inte rört mig mer än nödvändigt på över en vecka nu. Så jag tänkte faktiskt busa till det lite och aktivera mig lite i helgen. Vill inte göra det för tidigt, men jag orkar inte sitta och vänta på att det ska bli bättre längre heller. Det är så förbannat tråkigt, och jag kan se hur musklerna i min kropp bara förtvinar.

Idag efter jobbet ska jag i alla fall möta Gabbe och gå ut och käka. Vi skulle egentligen setts i tisdags, men jag låg hemma och drunknade i självömkan så jag fick boka om. Kände mig som världens sämsta vän, eftersom att det var hans födelsedag, men jag får make up for it idag! Har inte sett honom sedan min födelsedag, vilket är 2,5 månad sedan (!), så det ska faktiskt bli jättejätteroligt att träffa honom igen!

Annars är förberedelserna för vår skidresa i full gång! Det ska bli så sjukt kul att åka! Ska åka skidor i dagarna tre och jag håller verkligen både tummar och tår att jag kommer hem hel, för veckan efter åker vi till London över helgen!

Nu tror jag inte att jag har något mer att skriva för tillfället. Förutom att jag var tvungen att beställa gröna pappershanddukar istället för vita till jobbet. Så ni sprider vi känslan sjukhus på kontoret. Känns avancerat, men passar rätt bra då alla här är mer eller mindre sjuka!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *