Hungrig

Vanligtvis brukar det räcka för mig att äta en bra frukost, en förmiddagsfrukt, lunch och middag. Men idag känner jag att det absolut inte räcker. Redan vid 10-tiden knorrade det i magen och vid 12 prick rusade jag till köket för att arrangera dagens lunch. I vanlig ordning åt jag couscous och tonfisk och jag kan meddela herrskapet att jag kunde ha ätit minst en portion till. Minst! Varför jag är så hungrig idag vet jag inte. Men kvällsmålet ska bjuda på rikligt med mat, så mycket vet jag åtminstone!

Kaffedejten med Sini igår var jättemysig. Costa hade stängt av någon anledning så vi gick till McDonald’s istället. De har faktiskt riktigt gott kaffe, speciellt när de öser på med chokladsås på toppen. Mums! När jag kom hem sitter H helt förtvivlad i soffan. Hans Netflix and chill-kväll var helt förstörd, för helt utan anledning fick han inget ljud från sitt PS4 till TV:n. Så det enda han hade gjort hela kvällen var att spendera sin tid i cyberspace för att lösa denna gåta. Jag kavlade genast upp ärmarna och tog tag i problemet, jag också. Föreslog olika lösningar, vände på HDMI-kabeln, satte på och stängde av. Trots heroiska insatser från både mig och <3 fick vi erkänna att vi var besegrade. Slokörade gick vi och la oss i sängen och kollade på Lost istället.

Imorse var jag i valet och kvalet om jag skulle gå ut och springa. Men jag tvingade mig själv att stirra in i ljuset på mobiltelefonen ett par minuter, bara för att se till att jag skulle vakna och sen gick jag ut. Men det var tungt efter intervaller igår så jag kände att benen var tunga och nästan gjorde ont, så det gick inte superbra. Men jag gjorde det i alla fall, det är det viktigaste!

Ikväll ska jag som sagt äta massa mat. Och sen ska jag ta mig tid att faktiskt stretcha ut min gamla kropp ordentligt. Allt känns så trångt och instängt där inne, jag skulle behöva lite längre muskler så att de inte är så tighta. Om det nu är det som behövs. Oavsett så vill jag tro att ordentliga stretchpass ska hjälpa.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *