Over and out

Idag är jag trött, mina vänner. Jag tror jag kommer få kämpa ihjäl mig för att komma in i morgonlöpsvanorna igen, men jag tror verkligen att det är en ansträngning värd att göra innan sommaren. För då finns det inga alternativ än att springa innan solen går upp. Och det bästa med morgonlöp är att jag har så mycket energi under dagen! På kvällen ska man ju varva ner och sova, så det är egentligen flers goda vanor som kommer i en.

Igår efter jobbet träffade jag upp Gabbe för middag på Estilo. En riktig winner-dinner, om jag får säga det själv. Riktigt god Caesar var det! Efter det gick jag spontant (ja, jag – spontan) och mötte upp ett par kollegor på Corks. Det var verkligen sååå roligt, det är ett så galet roligt gäng och jag tror inte jag skrattat så mycket på…ja jag vet inte HUR länge!

Däremot var jag tvungen att vara en tråkfia och bryta upp vid halv tio-tiden. Jag hade ett morgonlöp på dagens schema som jag inte var villig att offra ens för the time of my life så jag begav mig cyklandes hemåt. Väl hemma och i sängen var jag klarvaken och min teori är att jag cyklade så fort och fick upp så mycket adrenalin så att sömnen uteblev. Så jag kanske somnade närmare 23. Resultatet var ca 6 timmars sömn och min 20e snabbaste runda. Men jag är faktiskt nöjd ändå, jag var ju vaken och ute liksom.

Idag på jobbet hade vi en spontan storlunch med teamet! Helt oplanerat skulle nästan alla ut och äta så jag följde med ut jag med. Så himla kul! Vi var kanske 15 pers som spontant bara gick ut på lunch. Jag ÄLSKAR det!

Annars inga större nyheter tror jag. Så jag säger tack och godnatt för idag!

Dagens Camilla-prank – skjuta konfetti!

 

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *