Proteinfluff utan bildbevis

IKVÄLL ska jag träffa Annica på middag! Haha, äntligen fick vi till det! Hon skulle ut och springa efter jobbet igår (hon ska också springa halvmaran!) och eftersom att jag var så extremt förstört trött bestämde vi att idag är en bättre dag. Så det är spikat och vi ska ses vid 17.30 i Sliema. Jag tänkte gå direkt när jag slutar vid 16, kanske hittar jag några skor innan! Vore ju verkligen toppen.

Igår fick vi vårt caseinpulver levererat till oss och så fort vi kom hem bestämde jag mig för att göra någonting som Stephanie rekommenderade – Proteinfluff! Det blev inte jättefluffigt men lite, och det var SÅ GOTT! Däremot åt jag en skål innan middagen och det var ju.. osmart. Casein är nämligen extremt mättande så den där middagen var inte lätt att få ner. Dessutom hade jag gjort iordning en skål till och stoppat in i frysen för att kunna äta någon glassliknande grej med lakritspulver på (ja, jag vet). Jag tvingade i alla fall mig själv att äta lite av den och MUMS vad gott det var med lakritspulver på. Halva skålen står kvar i frysen nu, med lakritspulver och allt förberett på, så det ska jag äta upp inom en snar framtid.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Gabbe innan han kanske åker till Sverige på torsdag, och på torsdag ska jag fixa håret efter jobbet, så jag är fräsch till H’s pappas 60-årskalas. Sen behöver jag ta ett chill pill känner jag. Jag tror jag håller på att bli sjuk, känner mig konstig när jag andas, känns tungt och jobbigt i bröstet, är supertrött och nacken gör ont. Det verkar vara en återkommande trend att jag alltid blir sjuk i jan/feb och i typ april/maj. Sen har jag VANLIGTVIS (peppar peppar) turen nog att hålla mig frisk under resten av året. Förmodligen inte detta eftersom att jag precis har nämnt det här nu. Fan. Jag borde bara sova massor, dricka massor av te med honung och ingerfära och äta mängder av proteinfluff för att förebygga detta jippo. Jag övar faktiskt till ett halvmaraton och har intervaller coming up imorgon, det är en omöjlighet att bli sjuk innan den 26e februari. Det får bara inte ske.

Nu är det inte långt kvar tills jag börjar på mitt nya jobb! Ett helt nytt team med helt nya utmaningar! Jag längtar till den 15e februari!

Här skulle jag gärna satt in en bild på mitt proteinfluff, men jag tog ingen för det blev så platt. Men nästa gång jag gör ska jag ta bild – lovar!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *