Sista veckan som Sidekick

Min sista vecka som Sidekick har börjat och det känns helt och hållet overkligt. Min hjärna har inte förstått att jag inte ska jobba här längre efter att fredagen är slut.

Den här veckan handlar mest om att knyta ihop påsen och se till så att så få lösa trådar som möjligt sticker ut där de inte ska. Packa ihop mig själv och se till så att allt jag kan ha gjort är gjort. Vi har ännu inte hittat någon som kan ta över positionen efter mig, men sökandet kommer att fortsätta i min frånvaro och jag har lovat att komma in och visa lite saker när någon stjärna har funnits. Och idag signade jag på att jag kommer att börja den 12e istället för den 15e februari. Då får jag vara med på första introduktiondagarna de har varannan vecka, och jag hinner precis. Är såååå spänd, det bara kryper i kroppen på mig av längtan för att få börja mitt nya äventyr!

Vet ni vad jag har gjort i helgen? Absolut ingenting nästan. Det har verkligen varit en välbehövd, innehållslös helg! Jag hade planer på att springa 18 km i lördags men av någon anledning fick jag sån kramp i magen efter typ 6 km att jag var tvungen att stanna och stretcha ut det. Jag fick typ bort det och började springa igen. Efter typ 500 meter händer samma sak och jag blir stående i flera minuter och försöker stretcha och massera ut det. Ger det ett nytt försök, men fick så ont att jag blev tvungen att sätta mig ner på marken. Efter att ha suttit där ett par minuter helt rådvill och utan förbättring gjorde jag det enda jag kunde göra. Jag ringde efter en taxi. Lustigt att mina sista ord till H innan jag gick hemifrån var: “höhö vi får se om jag orkar 18k, jag kanske kommer hem i en taxi höhöhö”. Ja. Funny cause it’s true, så att säga. Till middag gjorde vi sötpotatispommes och fetaostlax och stekte lite paprika och svamp att ha på sidan. Det var löjligt gott!

Igår tänkte jag ge kroppen en liten mjuk löpis, eftersom att jag inte kom längre än 7 km på lördagen. Så jag satte på en bok jag lyssnade på, en riktigt härlig feelgood-bok, och gav mig ut. Jag samlade ihop 12 km och kände mig helt okej nöjd med det. På eftermiddagen gick H och jag till Baystreet och jag hittade ett par skor. Sen spenderade vi resten av kvällen med att söka info om Bukarest och Rumänien. Ska bli skitcoolt att åka dit!

Och – jag gjorde proteinfluff igår. OCH kom ihåg att ta bild. Men jag insåg att det bara är skum och jag tycker inte jättemycket om att äta saker som inte går att tugga på, så den får 2/5 fluffslevar. Inget fluff i min smak helt enkelt.

Och januarisolen tar mer än vad jag trodde. Solbränd efter ett par timmar på balkongen!

 

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *