Tuesday Restday!

Mina ben är verkligen helt slut. Jag har ont i varenda benmuskel och de är übertrötta. Om jag kunde haka av dem och lägga dem i ett varmt bad hela dagen skulle jag göra det. Sen skulle jag bädda ner dem i sängen, göra en varm och skön fotficka och sätta på Netflix, så att de riktigt kunde koppla av.

Förutom den extremt störda bild som målas upp i min hjärna där jag släpar mig fram på golvet för att ta hand om mina blodiga, avsågade ben, är det givetvis en omöjlig önskan. Man kan ju inte bara haka av ett par ben bara sådär. Det jag istället har gjort är att jag igårkväll bara tog det 100 % lugnt hemma, inga kvällspromenader, ingen stretch, ingenting. Och idag har jag en vilodag, sånär som på att jag förmodligen tar en lille stretch efter att jag kommer hem från nagelfixandet.

Imorgon ska jag försöka mig på ett långlöp och så kör jag intervaller på söndag när jag är i Danmark är tanken. Här vet jag var jag ska springa för att springa långt, där vet jag var jag kan springa för att springa intervaller. Håll tummarna för trevligt väder bara!

Igår när H och jag stod och lagade middag hade han roffat åt sig musikkontrollen och satt på sin musik. Himla skönt avbrott från min egen! Och när denna spelades upp blev jag alldeles glad och pirrig:

Vi lagade supergod mat igår. Jag tog en tur till Towers efter jobbet för att egentligen bara handla havregryn, men ni vet hur det är. Det går inte att bara köpa det man ska köpa. Så jag bestämde att vi skulle äta någon wokliknande rätt och köpte på mig massor av grejer att blanda i. Det blev verkligen GOTT! Vi busade till det och blandade i jordnötssmör också och resultatet blev perfekt. Så nu längtar jag till lunch, för jag har en av alla 7 matlådor vi fick med mig idag. Är så hungrig! Förklarade för Henrik att jag måste börja ha med mig riktiga matlådor från och med att jag börjar jobba på mitt nya jobb. Idag äter jag bara tonfisk, couscous och vitlökssås till lunch, vilket är så bekvämt. Men det gör jag här för mina kollegor vet redan att jag är lite konstig. Men vill gärna inte skylta med det, det första jag gör på min nya arbetsplats. Inte till en början i alla fall!

Idag känner jag mig gladare än vad jag gjort på länge!

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *