Vilket väder!

Vädret är verkligen helt fantastiskt dåligt! Det totalt öser ner, och har gjort det i nästan en veckas tid, till och från! Det är sjukt mysigt, men inte lika mysigt om man behöver gå ut i det. Det forsar ner vatten på gatorna, som att man går i en riktig flod vid vissa platser. Men jag tänkte det imorse – om det är 300 soldagar om året här på Malta lämnar det 65 icke-soldagar kvar, eller 66 detta år. Så ju fler som kommer på raken, desto fler bra dagar har vi på raken sen!

I fredags var det storm. Riktig riktig storm! Det blåste helt hysteriskt, och regnade massor! Hela kvällen, natten och dagen efter var helt galna, jag åkte taxi var jag än skulle den dagen. Tänkte verkligen inte gå omkring i det vädret, det var alldeles för kallt och jävligt. Var är min bil när jag behöver den!?

I alla fall, halloweenkalaset på lördagkväll var skitkul! Det tror jag i alla fall. Jag gjorde den klassiska tabben att bara äta frukost den dagen och sen inget mer. Såååå, ni kan ju tänka er hur jag mådde efter lite alkohol. Och efter mycket alkohol var det inte mycket kvar av mina hjärnceller. Så note to self – ät en stadig middag varje gång det är något alkoholrelaterat med i bilden. Vi möttes i alla fall på kontoret vid 19-19.30 och jag tror vi lämnade omkring midnatt, då vi drog oss mot Paceville. Sen tror jag att jag var hemma vid 2-tiden. Gårdagen var en exceptionellt trött dag och jag sov nästan hela dagen. Eller, halva i alla fall. Hann med att göra middag med massa saffran i, så jag åt jul hela dagen igår typ! Bananpannkakor med massor av kanel i till frukost och saffranpasta till middag.

Det var riktigt kämpigt att gå upp imorse. Jag gick INTE ut och sprang, no way. Jag gör det ikväll istället. Mycket mysigare att stanna kvar i sängen. Men imorse var det inte lika ruttet väder som de andra dagarna i alla fall! Nu är det däremot riktigt dåligt väder. Men som sagt, det är ändå mysigt!

2016-10-29-19-28-00

2016-10-29-19-29-30

2016-10-29-22-47-05-1-2

2016-10-30-19-28-16

Andra inlägg du kanske gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *